Super Oferte

joi, 2 ianuarie 2014

Samsung Galaxy S4 - Cel mai dorit smartphone Android

După luni de zvonuri, scurgeri, povești şi mai multe eveniment de lansare, Galaxy S4 este, fără îndoială, cea mai dorit smartphone Android din 2013. De fapt, ne-ar spune că interesul  telefon înainte de lansarea a fost cel puţin la fel de mare ca şi pentru telefoanele Apple, respectiv iPhone 5 şi iPhone 5S.

galaxy s4 ieftin


CONSTRUCŢIA ȘI DESIGNUL DE CALITATE
La prima vedere ar trebui să tindă spre o evolutie. Galaxy S4 cu siguranţă nu este un telefon pentru ieși în evidență; nu că aceasta nu ar arăta destul de bine, dar mai mult pentru ca este aproape de nerecunoscut de predecesorul său, decat dacă privești cu atenție de aproape. Acesta lucru este un lucru rău, în opinia noastră, ca aceasta nu atrage nici o atenţie nedorite în metrou în drum spre acasă, spre deosebire de un iPhone 5 chiar după lansarea sa.

Telefonul pare să păstreze acelaşi finisaj fin, dar privind de aproape şi veţi vedea un model de diamante fine sub suprafata lucioasă. Acesta este un detaliu frumos , şi unul destul de subtil pentru a evita acuzaţiile de bling inutile. Reuşeşte să evite de asemenea amprentele, asa ca nu va fi nevoie să-l lustruiți neîncetat ca să-l păstraţi curat.
Având în vedere display-ul mare de 4.99 inchi , S4 este surprinzator de zvelt. Aceasta masoara doar 136.6x69.8x7.9mm şi cântăreşte doar 130g. Asta face atât mai mic în ansamblu şi mai uşor decât competitorii săi , Sony Xperia Z şi HTC One.

Din faţă, schimbarea cea mai evidentă este rama mai subţire a ecranului, atât pe margini cât şi la capete. Acest lucru pune ecranul la doar 2,5 mm de la marginea dispozitivului şi devine greu de crezut că această distanţă ar putea fi mai mică fără  a compromite rezistența telefonului atunci când este scăpat. Marginile laterale au devenit drepte, în comparaţie cu S3, fapt care face mai uşoară ținerea în mână.

Zonele deasupra şi sub ecran sunt acum mult mai mici, reducand semnificativ de spaţiul pentru butonul acasă și butoanele tactile meniu şi înapoi. Acest lucru ar fi putut fi dezavantajos, dar butonul are nevoie de o apăsare mai uşoară şi noi nu a avut probleme atingând butoanele tactile.

În ciuda faptului că are capacul din spate detaşabil, S4 nu are de suferit pentru acest detaliu. Panoul din spate se potriveşte confortabil cu restul telefonului fără nici un flex sau shift. Atunci când este la loc, telefonul se simte ca fiind dintr-o singură bucată. Acesta pare fragil când este detașat, dar l-am scos este de multe ori fără a-l crăpa sau rupe.

Galaxy S4 este probabil cel mai plăcut telefon din plastic care l-am văzut vreodată. Aceasta este o evoluţie decentă de la S3, fiind eliminate o mulțime de defecte minore care predecesorul său le-a avut. Samsung Galaxy S4 se simte mult mai finisat şi parcă mai multă atenţie a fost acordată pentru detalii.


În concluzie Samsung Galaxy S4 este un telefon high-end cu multe dotari dar care da o notă de rafinament prin designul minimalist dar uimitor și fără a avea o grămadă de funcții inutile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu